NOVOSTI

5 načina korištenja svjetlećih panoa Octalumina

Hotel oprema grafika

Jedan od najimpresivnijih aspekta upotrebljivosti svjetlećih panoa Octalumina je njezina svestranost.

Prijenosna modularna svijetleća tabla razbija pustost u mračnom i praznom prostoru. Možete ju koristiti u poslovne svrhe, prezentacije, izložbe ili čak za osobnu upotrebu u vašome domu. U svakom slučaju, svijetleća tabla Octalumina nudi vam pozitivan i opušteni ambijent.

Predstavljamo 5 ideja za korištenje svjetlećih panoa Octalumina:

1. Promocija

Svjetleći pano Octalumina je najbolje riješenje za prezentaciju pojedinog proizvoda, kojeg želite staviti na najuočljivije mjesto. LED osvjetljenje ističe vaš promo materijal, također nudi osvetljenje od ruba do ruba bez ikakvih gubitaka i neželjenih sjena. Dostupne su također samostojeći svijetleči panoi na stalcima, koje omogućavaju jednostavno pomicanje na različite lokacije vašeg prostora.

Dućan oprema
2. Restorani

Najvažnija stvar kod svakog restorana je dobra hrana. No, također je bitan i ambijent samog restorana. Nitko ne voli jesti u tamnom i pustom prostoru, bez topline i života. Svjetleći panoi Octalumina su pravo i jedinstveno rješenje za obogaćivanje prostorija u restoranu, baru ili diskoteci. Svjetli dizajn čini prostorije privlačnijima, dok svjetla grafika privlači poglede gostiju, koji se u takvim prostorijama osjećaju kao doma i opušteno.

Dućan oprema na stijeni
3. Hoteli

Pri odabiru hotela u kojem žemo boraviti, obraćamo pozornost na jedan od najvažnijih segmenata, a to je hotelska soba i njezina oprema. Osiguravanje kvalitetne rasvjete i estetske savršenosti su glavni čimbenici kvalitete boravka. Sa svjetlećim panoom Octalumina dobivate oboje.

Hotel oprema grafika
4. Sportska dvorana

Ako ste aktivni i bavite se fitnessom ili nekim drugim indoor sportom, to ne mora značiti da cijelo vrijeme morate zuriti u sive, prazne zidove. Do sada ni niste imali drugog izbora. Postavljanjem Octalumina svjetlećeg panoa na prazne, sive zidove fitness centara, podići će se raspoloženje i atmosfera u prostoru. Sve to doprinosi većem broju korisnika koji će dolaziti trenirati, jer pozitivan i ljubazan prostor daje čovjeku snagu i želju, da napravi nešto za sebe.

Fitnes oprema grafika
5. Kuća

Tko je rekao, da je Octalumina svijetleći pano namjenjen isključivo za komercijalnu upotrebu?

Imati stijenske svjetleće panoe u svome domu, može stvarno doprinijeti osjećaju topline i opuštanja. Octalumina svjetleći panoi su pravi izbor za vašu kuhinju, spavaću sobu ili dnevni boravak.

Dućan oprema na stijeni

Želite saznati više o svjetlećim panoima Octalumina? Dodatne informacije potražite OVDJE.

Back to list

Povezane objave

Odgovori