OSPI logo

Poduzeća koja osvajaju svjetsko tržište, često se suočavaju sa globalnim preprekama, kao što su lokacija, udaljenosti, strani jezici, strani zakoni, nedostatak osoblja i neorganizacija. Bez učinkovitog sistema djelovanje na globalnoj razini je praktično nemoguće. Poduzeće Octanorm je sve te prepreke nadmašilo uspostavom inteligentnog OSPI programa, koji se temelji na povjerenju i međusobnoj suradnji.

OSPI (Octanorm Service Program Inernational) je program, koji povezuje kvalificirane izvođače izložbenih radova, na svih pet kontinenata, u neprekidnu mrežu. OSPI je rastuća mreža u koju se mogu uključiti izvođači iz cijeloga svijeta. Po zadnjim podacima je u mrežu uključeno više od 141 izvođača iz više od 50 država.

OSPI sistem temelji na filozofiji »Nacrt radi ovdje, gradi tamo.« S takvim načinom rada izlaganje na međunarodnoj razini postalo je jednostavnije, povoljnije i praktičnije. Uz pomoć OSPI programa bez problema ćete sudjelovati na sajmovima i poduzetničkim skupovima u najvećim prijestolnicama svijeta.

Lokalni OSPI partneri pomoći će vam izraditi nacrt vaše sajamske postave na vašoj domaćoj lokaciji, a OSPI izvođači u inozemstvu će vam izgraditi vašu Octanorm postavu. Osvajanje svjetskog tržišta još nikada nije bilo tako jednostavno.

OSPI

Prednosti OSPI mreže:

  • Uz pomoć OSPI programa moći ćete postaviti kvalitetne Octanorm sajamske postave po cijelom svijetu.
  • Profesionalno rješavamo probleme sa vašom sajamskom postavom bilo gdje i bilo kada.
  • Upoznati smo s zakonima i sigurnosnom regulativom svake države u kojoj djelujemo.
  • OSPI partneri su među sobom povezani i mogu se odazvati na vaše zahtjeve na međunarodnoj razini bez bilo kakvih kašnjenja.
  • Svi OSPI izvođači upotrebljavaju istu Octanorm programsku opremu za izradu nacrta i imaju međusobnu on-line komunikaciju.
  • U OSPI mrežu je uključeno specijalizirano osoblje, koje ima znanje o svim potrebnim tehničkim regulacijama.
  • Lokalni OSPI djelatnici će vas savjetovati na domaćem jeziku.
  • S OSPI programom smanjujemo CO2 emisije do –65%, jer je prijevoz konstrukcijskih dijelova avionima i brodovima nepotreban.
  • Octanorm sajamska oprema je uskladištena po cijelom svijetu i zahtijeva minimalan prijevoz kombi vozilima i kamionima. Prijevoz inteligentno organiziramo, jer želimo smanjiti zagađenje.

Od izrade nacrta do sajamske postave

OSPI mreža omogućava bezbolnu suradnju među klijentima i OSPI izvođačima sve od početnog planiranja pa do uručenja izgrađene sajamske postave. U OSPI program su uključeni iskusni profesionalci koji će vam pomoći ostvariti vaše snove po sljedećem rasporedu:

1. PLANIRANJE I KONZULTACIJE

Izrada nacrta vaše sajamske postave započinje u državi u kojoj živite. OSPI program dodijelit će vam osobnog koordinatora, koji će vam na vašem jeziku pomoći oblikovati vaš projekt. Oblikovanje projekta uključuje detaljno planiranje, izradu nacrta, vremenski raspored i projekciju cijene.

2. ORGANIZACIJA

Nakon konačne konzultacije OSPI izvođači detaljno pregledavaju vaše zahtjeve i provjeravaju da li je cjelokupan nacrt kompatibilan s Octanorm pravilima sastavljanja. Nakon pregleda slijedi evidencija tehničke opreme.

3. PREDAJA NACRTA PARTNERIMA

Precizno izrađen nacrt predaje se u ruke OSPI partnera lociranih u državi u kojoj ćete raditi svoju izložbu. Strani OSPI djelatnici su uz pomoć univerzalne Octanorm programske opreme za izradu nacrta trenutno upoznati sa svim pojedinostima koje se odnose na vaš projekt. Uz pomoć programa oni zatim koordiniraju modularne Octanorm komponente, dostupne u najbližem skladištu.

4. GRADNJA SAJAMSKE POSTAVE

OSPI izvođač dovozi sve potrebne Octanorm konstrukcije dijelove na željenu lokaciju. Prilikom gradnje vaše sajamske postave poštujemo požarnu sigurnost i ostala sigurnosna pravila. Svi Octanorm proizvodi pak imaju certifikate, valjane u svim državama u kojima poslujemo. Vaša sajamska postava će tako biti usklađena sa svim važećim regulacijama.

5. PREDAJA SAJAMSKE POSTAVE U VAŠE RUKE

OSPI partneri će vam uručiti vašu, u cijelosti sastavljenu sajamsku konstrukciju, u pravo vrijeme, prije no što sajam službeno započne. Tako ćete imati dovoljno vremena, da se priviknete na svoju postavu i upoznate se s okolinom i drugim poduzetnicima.

Želite li postati OSPI partner? Kontaktirajte nas:

Kategorije proizvoda