Octanorm Adria Logo

OCTANORM: OD IDEJE SVE DO USPJEHA

Octanorm je vodeće poduzeće u području izložbenih konstrukcijskih sustava. Osnivač poduzeća Hans Staeger je još prije više desetljeća uvidio da svijet treba inteligentne izložbene sustave, koji ujedinjavaju efektivnost, fleksibilnost i individualnost u neraskidivu cjelinu. Ta hrabra vizija je bila preuređena u koncept i 1969. godine je poduzeće Octanorm službeno ušlo na tržište. Danas Octanorm još uvijek stoji pri istim principima i tako ostaje vodeća marka u kvaliteti i inovacijama u svojem području.

TRŽIŠNA PODRUČJA

Kao srednje veliko poduzeće, koje pokriva područja pet tržišnih niša, uspjeli smo sačuvati svoju neovisnost sve do danas. Samostalnost nas zadržava na samome vrhu, jer zbog nje možemo brzo reagirati na bilo kakve promjene i brzo se prilagoditi novim zahtjevima na tržištu.

Tržišna područja koja pokriva poduzeće Octanorm:

Svetlobne table Octalumina

SAJAMSKA OPREMA

Izložbeni konstrukcijski sustavi tj. sajamska oprema je vodeći interes poduzeća Octanorm. To je vidljivo iz opsežne kolekcije aluminijskih profila, koji se mogu upotrijebiti kao osnova za različite sajamske postave.

Svetlobne table Octalumina

UNUTARNJE UREĐENJE

Unutarnje uređenje je područje u kojem dajemo klijentima mogućnost oblikovanja po mjeri. Kod opremanja zatvorenih prostora najkorisniji su naši pregradni i svijetleći zidovi.

Svetlobne table Octalumina

IZLOŽBENI SUSTAVI

IZLOŽBENI SUSTAVI Izložbeni sustavi su najkorisniji na poslovnim događajima i konferencijama, gdje je oglašavanje najvažnija aktivnost. Vašu izložbu sada možete obogatiti s različitim sustavima polica, pultova, rollup reklamnih plakata i drugim.

Svetlobne table Octalumina

PROJEKTNA RJEŠENJA

Projekta rješenja čine posebno područje namijenjeno gospodarskim sektorima kojima su potrebne po mjeri dizajnirane i izrađene sajamske postave, štandovi itd.

Svetlobne table Octalumina

ČISTE SOBE

Sustavi za čiste čine područje koje uključuje izradu i postavljanje zidova, stropova i sustava vrata za elektroničku i poluvodičku industriju, kao i industriju koja se bavi s medicinskom tehnologijom.

Naša duga tradicija poslovanja nam je zajamčila rast, napredak i uspjeh u svim spomenutim područjima. Poduzeće Octanorm je danas poznato prije svega po proizvodnji kvalitetnih aluminijskih profila za domaću i industrijsku upotrebu. Kvaliteta je vidljiva iz činjenice da razvijamo i proizvodimo svoje revolucionarne proizvode u Njemačkoj, uz pomoć najnovije opreme, iskusnih inženjera i menadžera.

Zaradi naprednoga tehnološko razmišljanja, inovativnosti i visokih ambicija, danas poduzeće Octanorm djeluje na svih pet kontinenata svijeta, u Europi, Americi, Aziji, Australiji i Africi, u više od 80 država. U Sloveniji smo svoje korijenje pustili još 90ih godina. Octanorm Adria je jedini generalni zastupnik Octanorm proizvoda za prodaju u Sloveniji i na području nekadašnje Jugoslavije (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Kosovo, Crna Gora i Makedonija).

OSPI

Svoj uspjeh ne možemo pripisati samo jedinstvenim proizvodima, već i ekološkoj osviještenosti i, prije svega, dobrom odnosu prema partnerima. Naši predani zaposlenici i partneri su uključeni u rastući OSPI program (voše o OSPI – OVDJE), koji povezuje više od 141 kvalificiranog izvođača iz više od 50 različitih država u povezanu mrežu. Uz pomoć OSPI programa možemo ponuditi pomoć bilo kome, bilo gdje i bilo kada. Naši obučeni djelatnici će stajati uz vašu stranu od samoga početka izrade nacrta sajamske postave, pa sve do kraja, kada ista bude realizirana. Zadovoljni kupci su ključ svakoga uspješnog poduzeća, a kako nas već stara izreka uči, »Dobar glas daleko se čuje.«