Poduzetnički svijet je pun ideja, no tek rijetke od njih urode plodom. Poduzeće Octanorm je sa svojom jedinstvenom idejom o modernizaciji sajamske opreme i učinkovitom filozofijom »razmišljaj i djeluj kvalitetno« uspjelo osvojiti interes i povjerenje ljudi u cijelom svijetu. Danas poduzeće Octanorm djeluje na globalnoj razini u više od 150 različitih država svijet. I vi se možete pridružiti tisućama zadovoljnih kupaca, koji su voljni potvrditi našu kvalitetu.

PREDNOSTI PREDNOSTI PODUZEĆA OCTANORM:

1. Filozofija

Filozofija »Razmišljaj i djeluj kvalitetno« nas još od 1969. godine pokreće i motivira. S naprednim i inovativnim razmišljanjem uspjeli smo razviti kvalitetne proizvode, koji uspješno konkuriraju izložbenim proizvodima na svjetskom tržištu. Kvalitetan je i naš odnos prema klijentima, budući da samo njih stavljamo na prvo mjesto.

2. Njemačka kvaliteta

Uz pomoć najboljih inženjera i menadžera uspjeli smo razviti opsežnu kolekciju praktičnih i inovativnih modularnih konstrukcijskih dijelova. Uz našu tehnički naprednu mehanizaciju cjelokupna proizvodnja aluminijskih dijelova bez problema i grešaka. Kvaliteta naših proizvoda je već na prvi pogled vidljiva ih preciznih rezova, čistih površina i elegantnoga mat izgleda.

Svi Octanorm profili, LED osvjetljenje i drugi dijelovi su dizajnirani i proizvedeni u Njemačkoj, konkretno u Filderstadtu.

3. Neovisnost

Octanorm je srednje veliko poduzeće, koje pokriva područja pet tržišnih niša (sajamska oprema, unutarnje uređenje, izložbeni sustavi, projektna rješenja i čiste sobe). Zbog naše neovisnosti možemo se brzo prilagoditi novim trendovima i tehničkim zahtjevima. Naša suverenost daje nam slobodu kod proizvodnje i suradnje s partnerima i klijentima iz cijeloga svijeta. Zbog toga se na zahtjeve naših klijenata možemo odazvati u najkraćem mogućem vremenu.

4. Inovativan dizajn

Glavni cilj poduzeća Octanorm je proizvodnja konstrukcijskih sustava, koji još uvijek dopuštaju slobodu kod gradnje. Octanorm modularni konstrukcijski dijelovi nude odličnu osnovu za gradnju željenih projekata različitih veličina i oblika. Po mjeri izrađena sajamska oprema će bez sumnje u prvi plan staviti individualnost i jedinstvenost vašega poduzeća.

5. Poduzeće koje brine o okolišu

Octanorm je poduzeće koje brine o okolišu, jer svoje konstrukcije dijelove izrađujemo iz čvrstoga aluminija, koji ima dug životni ciklus, i koji se može po konačnoj upotrebi reciklirati. Naša aluminijska sajamska oprema tako smanjuje količinu otpada i štedi aluminijsku rudu u cijelome svijetu. Također pokušavamo očuvati čistoću zraka. S OSPI programom uspjeli smo smanjiti CO2 emisije za 65%. Transport konstrukcijskih dijelova u inozemstvo brodovima i avionima je u potpunosti nepotreban, jer je naša sajamska oprema uskladištena u svim državama u kojima poslujemo.

6. Garancija i certifikati

Poduzeće Octanorm gradi svoj ugled već gotovo pola stoljeća. S garancijom, koju nudimo na svu Octanorm sajamsku opremu, potvrđujemo svoje samopouzdanje i jamčimo kvalitetu. Svi aluminijski profili imaju 5-godišnju garanciju, dok LED žarulje imaju 2-godišnju garanciju. Sva Octanorm sajamska oprema također ima protupožarne certifikate, koji su valjani u svim državama u kojima poslujemo. S valjanim certifikatima će vam organizatori sajma dopustiti gradnju vaše sajamske postave kako unutar hala, tako i na otvorenom.

7. Dobar odnos s klijentima

Poduzeće Octanorm se može pohvaliti sa svojim izvanrednim odnosima s klijentima. Svakoga pojedinca, koji pokaže zanimanje za naše proizvode, dočekujemo s otvorenim rukama. Naši obučeni djelatnici će stajati uz vas od samoga početka izrade nacrta sajamske postave, pa sve do kraja, kada ista bude realizirana. Klijentima ne nudimo samo proizvode, nego i rješenja. Održavanje dobroga odnosa s kupcima je investicija u budućnost, a kako nas već stara izreka uči, »Dobar glas daleko se čuje.«

8. OSPI

OSPI program povezuje izložbene izvođače iz cijeloga svijeta u čvrsto povezanu mrežu. OSPI program temelji se na povjerenju i međusobnoj suradnji. U pomoć tako učinkovitog sistema moći ćete sudjelovati na sajmovima i poduzetničkim skupovima u najvećim prijestolnicama svijeta. Nacrt svoje sajamske postave moći ćete uz pomoć lokalnih OSPI djelatnika napraviti kod kuće. OSPI djelatnici locirani u državi gdje ćete održavati izložbu će vam pak sagraditi željenu sajamsku konstrukciju iz tamo uskladištenih modularnih dijelova. Vaš jedini zadatak je da se pojavite na vašem događaju u pravo vrijeme.