NOVOSTI

Zašto izlagati na sajmovima?

Zašto se predstavljati na sajmovima?

Glavna snaga Octanorma leži u činjenici da nijedan veći svjetski sajam nije prošao bez našeg prisustva. S tim u vezi, iako su najavljivali izumiranje sajmova zbog informatizacije poslovanja, ono što možemo zaključiti u ovom trenutku – potreba i potražnja za sajmovima nikad nije bila veća. Razlog? Vrlo jednostavan – međuljudski odnosi i posao “face to face”. Svima koji se još uvijek dvoume da li izlagati na sajmovima ili ne poručujemo – ne gubite više vremena jer rast obima poslovanja je zagarantiran. Za sve ostalo, tu je Octanorm.

1. UPOZNAJTE I POVEŽITE SE S POTENCIJALNIM KUPCIMA – Za razliku od standardnih pokušaja komunikacije mailovima i telefonom, ovdje s ljudima stupate u kontakt „oči u oči”.

2. UPOZNAJTE NOVE TVRTKE KOJE MOGU POSPJEŠITI VAŠE POSLOVANJE – U poslu uvijek postoje mogućnosti za proširenje postojećih usluga, prodajnog asortimana i poboljšanje strateških odluka. Sajmovi upravo služe tome.

3. RAZGOVARAJTE DIREKTNO S VAŠIM CILJANIM TRŽIŠTEM – Kvalitetnom prezentacijom i oglednim pojavljivanjem, vaše ciljano tržište će dolaziti vama samima, a nećete morati tragati za njima.

4. OSNAŽITE VEZE S POSTOJEĆIM PARTNERIMA – Sajmovi su idealno mjesto za još bolje povezivanje sa postojećim partnerima. Predstavite im novosti, zahvalite na dosadašnjoj suradnji i ponudite dodatne mogućnosti.

5. RAPIDNO PROŠIRITE SVOJU KOMERCIJALNU BAZU – U samo nekoliko dana, svoju ćete bazu potencijalnih kupaca proširiti znatno jače nego bilo kojom drugom vrstom oglašavanja.

6. OSTVARITE PRVE POSLOVE VEĆ TOKOM SAJMA – Sajmovi su savršeno mjesto za ostvarivanje velikih kupovina. Upravo stoga, kreiranjem kvalitetnih prodajnih akcija, isplatiti ćete izlaganje odmah.

7. NAUČITE O NOVIM RAZVOJNIM PROCESIMA U INDUSTRIJ – Na specijaliziranim sajmovima uvijek možete vidjeti koji su novi trendovi te dio tih novina transferirati na vlastito tržište.

8. SAZNAJTE ŠTO RADE VAŠI KONKURENTI – Na sajmovima ćete zasigurno susresti svoju konkurenciju i moći vidjeti u kojem smjeru ide njihova prodajna politika. I kako na nju reagirati.

Zašto se predstavljati na sajmovima?

Više detalja o Octanorm brendu i proizvodima saznajte ovdje, a za sve daljnje upite i informacije slobodno nas kontaktirajte nas putem [email protected]. Rado ćemo vam pomoći u bilo kojem trenutku. I ne zaboravite, nikad nije kasno za dobru prezentaciju.

Back to list

Povezane objave

Odgovori