NOVOSTI

Novi trendovi i ostale novosti s Euroshop-a, koje ne smijete propustiti

trendovi i ostale novosti s Euroshop-a

Euroshop je najvažniji sajam izložbene opremeizložbeni sajam na globalnoj razini. Svake tri godine zauzima sajamski prostor u Düsseldorfu i predstavlja trendove i inovacije koji će diktirati budućnost industrije. Da vidimo što smo ove godine naučili znamo o budućim smjernicama za izlaganja.

Audiovizualni podražaji i interakcija za potpuno novo iskustvo

Vizualno pripovijedanje u budućnosti postat će ključni element atraktivnih sajmova i promotivnih izgleda. Priče ćemo pričati kroz velike LED ekrane, povećane (AR) i virtualne (VR) zaslone osjetljive na dodir.

Octanorm sistemi su osmišljeni tako, da se na njih jednostavno montiraju druga rješenja, koja će posjetiteljima pružiti posve novo iskustvo.

Kraj jednolikostima

Dizajn izložbenog prostora omogućava sve veću slobodu jer je tehnologija počela brže i lakše izrađivati nestandardizirane komponente. Razmišljanje izvan okvira i igranje s oblicima nikada nije bilo lakše, jer su 3D pisači počeli dopuštati ispisivanje prilagođenih komponenti.

Dodavanje novih oblika klasičnim elementima je još jedan način kako privući posjetitelje na potpuno drukčiji način. 

Sigrnost na prvom mjestu

Uz sav razvoj industrije i novih materijala, sigurnost ostaje u prvom planu. Lako zapaljie ploče iverice su primjerice zamjenjene sigurnijim materijalima. Kako oprema postaje sve raznovrsnija, važno je da je prethodno ispitana i da njezinu sigurnost potvrde neovisne institucije koje daju najstrože certifikate.

360° obilazak sajamskog prostora

Back to list

Povezane objave

Odgovori