Politika privatnosti

Poduzeće Octanorm Adria d.o.o. posvećuje se zaštiti i poštivanju vaše privatnosti. Ova politika o zaštiti osobnih podataka opisuje politiku i postupke poduzeća Octanorm Adria d.o.o. u vezi s prikupljanjem, korištenjem i otkrivanjem vaših podataka, koje smo prikupili do sada i u budućnosti, putem javno dostupnih izvora na internetu, te vašim korištenjem naših usluga, web stranice i drugih oblika ugovornog odnosa s vama.

Poduzeće Octanorm Adria d.o.o. ne čuva iste podatke za sve osobe, to ovisi o podacima koje ste nam dostavili. Niže su navedeni primjeri podataka koje poduzeće Octanorm Adria d.o.o. može čuvati o vama, dok su stvarno pohranjeni podaci ovisni o našoj prethodnoj suradnji i o tome koje ste podatke s nama podijelili. Za specifične informacije o tome koje podatke prikupljamo, kontaktirajte nas na [email protected]

Koje podatke prikupljamo o vama?

• Osnovne informacije: ime i prezime
• Kontaktni podaci: tvrtka, kontakt telefon, e-mail adresa
• Komunikacija s nama: sadržaj e-maila u e-mail poruci pohranjen u sustavima za slanje e-maila i CRM te podaci koje nam povjeravate ispunjavanjem obrasca na našoj web stranici

Razdoblje pohrane podataka?

Vaše podatke čuvat ćemo dok ne povučete svoj pristanak ili zatražite brisanje. Po potrebi ćemo ih koristiti radi ispunjenja naših zakonskih obveza, rješavanja sporova i provođenja naših ugovora te poslovnih potreba definiranih za svaki skup podataka. Kada više ne trebamo podatke, izbrisat ćemo ih iz sustava za prikupljanje podataka. Podaci mogu ostati samo na elementima poput mogućih ugovora, izdanih računa, trenutnih projekata, arhivskih projekata i slično, gdje zakonski zahtjevi od nas zahtijevaju duže razdoblje čuvanja.

Kako prikupljamo podatke?

Podatke smo prikupili tijekom poslovanja poduzeća Octanorm Adria d.o.o. Većina podataka proizlazi iz jednog oblika ugovornog odnosa s vama. Podatke nam možete dostaviti i ispunjavanjem obrasca na našoj web stranici ili ste nam ih povjerili telefonom, e-mailom ili na neki drugi način. Moguće je da smo informacije o vama prikupili do 25. svibnja 2018. godine, također i iz javno dostupnih izvora na internetu, kao što su: Linkedin, Facebook, javno dostupne baze podataka, web stranica vaše tvrtke i druge.

Kako koristimo vaše podatke?

U poduzeću Octanorm Adria d.o.o. brinemo se da vaši podaci budu sigurni i koriste se samo u svrhe s kojima se slažete i za koje ste nam dali suglasnost. Podaci se koriste u marketinške svrhe, statistiku i druge svrhe. Konkretno, vašu e-mail adresu možemo koristiti za slanje obavijesti povezanih s našim proizvodima, uslugama, uključujući sve obavijesti koje zahtijeva zakon.

Pravne osnove za obradu osobnih podataka

Vaše osobne podatke možemo obrađivati na sljedećim pravnim osnovama:

• kada je to potrebno za ispunjenje naših zakonskih obveza;
• kada je obrada vaših osobnih podataka potrebna za sklapanje i ispunjenje ugovora koji ste sklopili s nama ili jer ste od nas zatražili ponudu;
• kada ste dali privolu za obradu vaših osobnih podataka za pojedinu svrhu obrade, uz uvjet da uvijek imate pravo povući tu danu privolu.

Kako štitimo i s kim dijelimo vaše podatke?

Do vaših podataka imaju pristup samo ovlaštene osobe koje takav pristup trebaju radi obavljanja svojih zadataka. Vaše podatke ne dijelimo s nikim osim s našim poslovnim partnerima, kako bismo mogli izvršiti ugovornu obvezu prema vama.

Zadržavamo pravo da u potpunosti surađujemo s bilo kojim tijelom kaznenog progona ili pravom za izvršenje sudske odluke koje od nas zahtijeva otkrivanje identiteta ili drugih pojedinosti o korištenju bilo kojeg korisnika naših web stranica ili usluga.

Uveli smo odgovarajuće sigurnosne mjere kako bismo spriječili gubitak, zlouporabu, neovlašteni pristup, izmjenu ili otkrivanje vaših osobnih podataka. Navedene osobe će vaše osobne podatke obrađivati u skladu s našim uputama i podložne su našim politikama zaštite osobnih podataka.
U slučaju povrede obavijestit ćemo vas i nadležno tijelo, ako nas zakon na to obveže.

Kako možete nadzirati svoje podatke?

Ako želite pristupiti podacima, ispraviti ih, izbrisati, ograničiti podatke ili podnijeti prigovor ili ostvariti prava iz Opće uredbe o zaštiti podataka, obratite nam se jer prema Općoj uredbi o zaštiti podataka možete zatražiti kopiju osobnih podataka koje imamo o vama.

Pritužbe

Ako smatrate da nemamo pravo obrađivati vaše podatke, ali ih ipak obrađujemo, možete podnijeti pritužbu nadzornom tijelu. Nadzorno tijelo će na temelju vaše pritužbe istražiti koje mjere treba poduzeti. Ako tijelo odluči da treba uspostaviti nadzor, bit ćete obaviješteni u roku od tri mjeseca. Ako ne primite obavijest, možete se obratiti sudu za odgovor.
Sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka vaš će zahtjev biti riješen u roku od 30 dana od primitka svih potrebnih informacija za obradu vašeg zahtjeva. U slučaju složenog zahtjeva, to razdoblje može biti produženo najviše za dva mjeseca, o čemu ćemo vas prethodno obavijestiti.

Kako nas možete kontaktirati?

Ako imate bilo kakvih pitanja o našim praksama ili ovoj politici zaštite osobnih podataka ili želite ostvariti neko od prava, pošaljite e-mail na [email protected].

Ovu politiku zaštite osobnih podataka možemo mijenjati u bilo kojem trenutku. Sve promjene ili ažuriranja bit će učinkovite odmah po objavi na ovoj stranici. Savjetujemo vam da redovito pratite ovu politiku zaštite osobnih podataka radi mogućih promjena. Na datum važenja možete provjeriti jesu li izvršene promjene.

Ova politika zaštite osobnih podataka ažurirana je 1. rujna 2023. godine.

Octanorm

Produkt: Politika privatnosti
  Zanima me
  stena bold c
  Zidne konstrukcije
  Modularni sustavi za inovativna rješenja
  led bold
  LED konstrukcije
  Svjetlo, oblik, učinkovitost – LED konstrukcije koje impresioniraju
  strop bold
  Stropne konstrukcije
  Podigni svoju viziju do neba
  tla bold b
  Podovi
  Zadržite eleganciju pod nogama
  nadstropje bold
  Katne konstrukcije
  Uzdignite se u drugu dimenziju
  sank bold b
  Pultevi i šankovi
  Impresionirajte svoje kupce pouzdanim temeljem
  profili bold b
  Profili
  Beskrajna mogućnost kreativne kreativnosti
  led bold
  Reflektorji
  Zasjajte u svjetlu tisuće svjetala
  promo bold
  Promotivni proizvodi
  Ostvarite nove pobjede s inovativnim idejama
  napajalnik bold
  Napajanja i konektori
  Osigurajte neospornu povezanost
  potros bold
  Potrošni material
  Kvaliteta koju ne možete propustiti
  sobe bold
  Čiste sobe
  Ostanite sigurni od klica i prljavštine

  Octanorm

  Kontaktirajte nas putem donjeg obrasca i javite nam svoje želje. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.
   Zanima me

   Octanorm Adria d.o.o.

   Gerbičeva ulica 110, 1000 Ljubljana
   Zanima me
   Poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času.

   Octanorm Adria d.o.o.

   Imate vprašanje glede naše ponudbe?
   Pokličite nas na 041 000 000, ali pa stopite v kontakt z nami preko spodnjega kontaktnega obrazca.
   Zanima me
   Poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času.
   stena bold c
   Stenske konstrukcije
   Modularni sistemi za inovativne rešitve
   led bold
   LED konstrukcije
   Svetloba, oblika, učinkovitost – LED konstrukcije, ki navdušijo
   strop bold
   Stropne konstrukcije
   Dvignite vašo vizijo v nebo
   tla bold b
   Tla
   Ohranite eleganco pod vašimi nogami
   nadstropje bold
   Nadstropje
   Povzpnite se v drugo dimenzijo
   sank bold b
   Pulti in šanki
   Navdušite svoje stranke z zanesljivo osnovo.
   profili bold b
   Profili
   Neskončna možnost kreativne ustvarjalnosti
   led bold
   Reflektorji
   Zažarite v soju tisočerih lučk
   promo bold
   Promocijski izdelki
   Dosezite nove zmage z inovativnimi idejami
   napajalnik bold
   Napajalniki & konektorji
   Zagotovite nesporno povezljivost
   potros bold
   Potrošni material
   Kvaliteta, ki je ne morete pogrešiti
   sobe bold
   Čiste sobe
   Ostanite varni pred mikrobi in umazanijo

   Octanorm

   Produkt: Politika privatnosti
    Zanima me